اپراتور همراه اول به عنوان اولین اپراتور رایج کشور و همانطور که همه ما میدانیم اولین اپراتوری که سیم کارت های داِمی را در بازار سیم کارت عرضه کرده است اپراتور همراه اول است.لازم است برای برخی از دوستانی که اطلاعات کافی در مورد شرایط سیم کارت دائمی ندارند در ادامه این مطلب توضیح کوتاهی خواهیم داد.همانطور که در اول این متن گفتیم همراه اول اولین اپراتوری بوده که سیم کارت های دائمی را در بازار سیم کارت عرضه کرده و اولین اپراتور کشور بوده است و بعد ها سیم کارت های اعتباری را در بازار سیم کارت کشور رایج کرده که برای استفاده از سیم کارت های اعتباری برای برقرار کردن تماس ارسال پیامک باید شارژ تهیه کنید ممکن است این کار را هرروز انجام دهید ولی با داشتن سیم کارت های دائمی همراه اول شما هرچقدر که بخواهید میتوانید تماس بگیرید و یا پیامک ارسال کنید و به صورت ماهانه برای شما قبض پرداخت هزینه بیاید.ه همین خاطر در این مطلب نحوه دریافت قبض میان دوره و پایان دوره همراه اول را بررسی می کنیم:
نحوه دریافت قبض پایان دوره و میان دوره همراه اول
به طور کلی در پایان هر ماه قبض پایان دوره مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول برای آنها پیامک می گردد. حال اگر بنا به هر دلیلی آن را دریافت نکردید؛ می توانید با استفاده از روش های ذیل نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
1. دریافت صورت حساب از طریق شماره گیری کد دستوری
شماره گیری کد دستوری # 2* 1 * ( ستاره 1 ستاره 2 مربع ) یکی از راحت ترین روش های اجرای درخواست قبض پایان دوره مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول می باشد. البته مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول با شماره گیری همین کد دستوری می توانند قبض میان دوره یا قبض بروز خود را که به صورت لحظه ای محاسبه می گردد؛ مشاهده نمایند.
2. دریافت صورت حساب از طریق سوپر اپلیکیشن همراه من
مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول می توانند اطلاعات قبض پایان دوره و میان دوره خود را از طریق سوپر اپلیکیشن همراه من دریافت کنند که در این برنامه امکان پرداخت صورت حساب، بعد از مشاهده اطلاعات قبض وجود دارد. شایان ذکر است؛ در صورت پرداخت قبض از طریق سوپر اپلیکیشن همراه من، مشترک از امتیازات ویژه ای برخوردار می شود.
3. دریافت صورت حساب از طریق وب سایت همراه اول
در صورتی که مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول تمایل داشته باشند تا صورت حساب خود را از طریق وب سایت همراه اول دریافت کنند؛ باید به آدرس www.mci.ir/billing مراجعه کرده و با وارد نمودن شماره موبایل خود، صورت حساب و ریز مکالمات خود را دریافت کنند.
4. دریافت صورت حساب از طریق پیامک:
مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول می توانند تنها با ارسال یک پیامک به سرشماره 990009 خدمات مختلفی که در ادامه به آن اشاره می کنیم؛ را دریافت کنند:
قبض پایان دوره : G یا g
قبض میان دوره: M یا m
خلاصه قبض: S یا s
جزئیات کارمزد خدمات: C یا c
جزئیات خدمات مبتنی بر محتوا: Kیا k
جزئیات خدمات دولت الکترونیک: D یا d
ایمیل قبض پایان دوره:EG یا eg
ایمیل قبض میان دوره: EM یا em
5. دریافت صورتحساب از طریق سامانه 9990:
برای دریافت صورت حساب، مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول باید با شماره 9990 تماس بگیرید؛ سپس بر اساس راهنمایی های تلفن گویا صورتحساب خود را دریافت کنند و در صورت تمایل پرداخت کنند.
جزئیات صورت حساب قبض موبایل مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول
به طور کلی صورت حساب پایان دوره مشترکین سیم کارت دائمی اپراتور همراه اول شامل خدمات و سرویس هایی می شود که مشترک در یک بازه زمانی مشخص که معمولا یک دوره یک ماهه است؛ از آنها استفاده کرده باشد. نحوه محاسبه صورت حساب های دوره ای مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول به شرح ذیل می باشد:
· آبونمان:
آبونمان همان هزینه اشتراک است که باید به صورت ماهانه پرداخت می شود؛ این عدد که از زمان دایری تلفن همراه برای مشترک در نظر گرفته می شود؛ حتی در صورت عدم استفاده از سیم کارت هم باید پرداخت گردد. در حال حاضر هزینه آبونمان مبلغ 6،300 ریال معادل ششصد و سی تومان می باشد که باید پرداخت گردد.
· مکالمه:
یکی از مهمترین خدماتی که از سوی اپراتور همراه اول در طول این سالها برای مشترکین در نظر گرفته شده، طرح یکسان سازی تعرفه مکالمه در سیم کارت های دائمی همراه اول می باشد که بر اساس آن تعرفه مکالمه آزاد برای کلیه تماس های داخل و خارج از شبکه همراه اول یکسان می باشد. در حال حاضر کلیه مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول به ازاء هر دقیقه مکالمه درون شبکه ای یا مکالمه با تلفن ثابت و سایر اپراتورها رقمی معادل 599 ریال پرداخت می کنند.
· تماس خارجه:
در صورتی که مشترک سیم کارت دائمی همراه اول با تلفن ثابت یا همراه کشور دیگر تماس برقرار کند؛ باید هزینه ای بیشتر از مبلغ مکالمات داخلی بپردازد که تعرفه مکالمات کشورها با هم فرق می کند. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه این نوع تماس ها به آدرس www. Mci.ir/web/guest/international-roaming مراجعه فرمایید.
· پیام کوتاه:
در اپراتور همراه اول به ازاء هر پیامک فارسی 89 ریال و هر پیامک انگلیسی 222 ریال هزینه به حساب مشترکین سیم کارت دائمی منظور می گردد.
· اینترنت:
هزینه مصرف اینترنت با تعرفه عادی برای مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول به ازاء هر کیلو بایت تبادل اطلاعات 0.4 ریال می باشد که این مبلغ در سایت های منتخب داخلی معادل 0.2 ریال در نظر گرفته شده است. در صورتی که مشترک اقدام به خرید بسته های کوتاه مدت و بلند مدت نموده باشد؛ هزینه آنها در صورت حساب پایان دوره مشترک دائمی منظور می گردد.
· سرویس ارزش افزوده:
هزینه محتواهای ارسالی سرویس هایی که بنا به درخواست مشترک فعال شده باشند؛ باید از سوی کاربر پرداخت گردد؛ که هزینه آن بسته به نوع سرویس متفاوت می باشد.
· سایر هزینه های قبض موبایل:
در این بخش هزینه های دیگر مشترک بیان می شود؛ مثلا در صورتی که مشترک از سرویس رومینگ بین الملل، برقراری پیام صوتی، دایری مجدد و ... استفاده کرده باشد؛ هزینه آن در این فیلد اعلام می گردد.
· جمع صورت حساب:
در این بخش جمع هزینه های موارد ذکر شده در بالا قرار می گیرد.
· تخفیفات قبض:
در صورت استفاده مشترک از بسته های یا طرح های تشویقی، تخفیفات در این بخش آورده می شود.
· مالیات:
در این بخش 9 درصد مبلغ جمع صورتحساب به عنوان مالیات و عوارض در نظر گرفته می شود که 6% مالیات و 3% عوارض می باشد.
· درآمد عمومی دولت:
بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی از ابتدای سال 1394، به ازاء هر پارت پیامک 10 ریال اضافه در نظر گرفته می شود که این عدد به عنوان درآمد عمومی دولت محاسبه می شود. این مبلغ به هیچ وجه جزء درآمد اپراتورها نیست؛ ولی با این حال در قبض مشترکین اعمال می گردد.
· مجموع قبض همراه اول:
در نهایت قبض هر مشترک سیم کارت دائمی همراه اول از مجموع موارد ذیل محاسبه می گردد:
جمع صورت حساب + مالیات و عوارض + درآمد عمومی دولت – تخفیفات
· بستانکاری:
در این بخش مبالغی که مشترک در دوره های پیشین به دلیل انجام اصلاحات، پرداخت مجدد صورت حساب، پرداخت اشتباه صورت حساب یک مشترک توسط سایر مشترکین، اضافه یا کسر پرداختی داشته است؛ بیان می شود.
· بدهکاری پیشین:
بدهی دوره های قبل صورت حساب مشترک که وصولی مبلغ صورت حساب در سیستم ثبت نشده باشد؛ در این بخش اعلام می گردد.
· کسر مبلغ هزار ریال:
این بخش تنها جهت رند شدن سه رقم آخر مبلغ پرداخت از مجموع اقلام قابل پرداخت کسر می گردد.
· مبلغ قابل پرداخت:
مبلغی که بر اساس بدهی، بستانکاری پیشین و کارکرد دوره جاری بایستی توسط مشترک پرداخت گردد؛ در این فیلد اعلام می گردد.
:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0