چگونه سیم کارت دوم خود را فعال کنیم .
نوشته شده توسط : امیررضا

چگونه سیم کارت دوم خود را فعال کنیم .

 

 

در ابتدای ورود گوشی‌های هوشمند به زندگی مردم، گوشی‌ها تنها قابلیت این را داشتند که فقط یک سیم‌کارت را در آن‌ها جاگذاری کنیم البته بسیاری از گوشی‌ها هنوزم یک سی‌کارته می‌باشند. اما با گذشت زمان دیگر یک سیم‌کارت در گوشی نیاز کاربران را ارضا نمی‌کرد برای همین کمپانی‌های ساخت تلفن همراه به فکر سیم کارت دوم افتادند و این ویژگی را بسیاری از گوشی‌های خود پیاده کردند و با استقبال خوبی رو به رو شدند اما خب فعال کردن سیم‌کارت دوم گوشی مراحل مشخصی دارد و اگر آ‌ن‌ها را ندانید و طبق آن‌ها پیش نروید با خطاهایی رو به رو می‌شوید بنابراین ما در این محتوا به شرح کامل فعال‌سازی سیم کارت دوم میپردازیم

باید گفت که قدم اول برای حل این مشکل و ثبت IMEI سیم کارت جدید، این است که مراحل افزودن  سیم کارت دوم را با سیم کارت اول که پیش‌تر از آن استفاده می‌کردید انجام دهید. به بیان دیگر، کارگشای مشکل شما، سیم کارتی است که پیش از شروع طرح رجیستری از آن استفاده می‌کردید.

برای افزودن دستگاه گوشی موبایل خود و از بین بردن هشدار غیرقانونی بودن گوشی هوشمندتان، ابتدا باید به سامانه‌ی همتا متصل شوید. برای این کار می‌توانید به وبسایت www.hamta.ntsw.ir مراجعه کنید؛ یا کد دستوری#۷۷۷۷* را شماره‌گیری نمایید. راه حل دیگر آن است که به اپلیکیشن همتا رجوع کنید و فرایند افزودن دستگاه جدید را پیش ببرید. برای ورود به وبسایت همتا، کافی است تا شماره‌ی سیم کارت را وارد نمایید یا ابتدا در سامانه ثبت‌نام کنید و سپس با استفاده از کد ملی خود وارد شوید.

لازم به ذکر است که شناسه‌ی دستگاه شما یا همان IMEI موبایل‌تان، به تعداد شکاف‌هایی بستگی دارد که در کناره‌ی موبایل برای ورود سیم کارت تعبیه شده است. این شناسه را می‌توانید از روی جعبه‌ی موبایل‌تان بخوانید. یا از پشت باتری رویت نمایید. به علاوه کد دستوری  #۰۶#* نیز این کد را برای شما ارسال خواهد کرد. برای پیشبرد تمام فرایند موردنظر، لازم است تا 15 رقم ابتدایی این شناسه، بدون هیچ گونه فاصله یا خط فاصله‌ای وارد سامانه شود.

نکته‌ی بسیار مهم آن است که در این مرحله حتما از شماره‌ی سیم کارتی که پیش از شروع طرح رجیستری در دست داشتید؛ استفاده کنید. بعد از وارد کردن این شماره باید با کلیک بر دکمه‌ی ورود، وارد سامانه شوید. سپس برای شما به همان شماره‌ای که وارد کرده‌اید؛ یک رمز عبور موقت ارسال می‌شود. با کمک این رمز عبور موقت خواهید توانست تا وارد کارتابل خود در سامانه‌ی همتا شوید. بعد از ورود به کارتابل خود در این سامانه، باید گزینه‌ی افزودن را در بخش مدیریت دستگاه‌ها انتخاب کنید. سپس باید شناسه‌ی دستگاه خود را ثبت نمایید.

اگر دستگاه شما دو سیم کارته باشد؛ بعد از وارد کردن شناسه، سامانه برای شما پیغامی ارسال خواهد کرد مبنی بر این که شناسه‌ی دوم موبایل خود را نیز وارد کنید. در صورتی که دستگاه شما برای دو سیم کارت طراحی شده است اما سامانه پیغام ورود شناسه‌ی دوم را  برایتان نمایش نمی‌دهد؛ یا اگر دستگاه شما تنها برای یک سیم کارت طراحی شده است اما سامانه از شما ورود شناسه‌ی دوم را نیز می‌خواهد و در صورت بروز هر گونه مشکل دیگری کافی است با شماره‌ی ۰۹۶۳۶۶ تماس بگیرید از کارشناسان سامانه‌ی همتا مشاوره بگیرید.

بعد از انجام این مراحل، اگر سیم کارتی که با آن وارد سامانه شده‌اید؛ پیش از شروع طرح رجیستری در اپراتورهای داخل کشور سابقه‌ی فعالیت داشته باشد؛ عملیات مورد نظر با موفقیت انجام خواهد شد. بعد از پایان یافتن این فرایند کاربران قادر خواهند بود تا گزینه‌ی مدیریت دستگاه‌ها را انتخاب کنند و شناسه‌های اضافه شده به کارتابل را مشاهده نمایند.

برای اجرای این عملیات از طریق کد دستوری #۷۷۷۷*، لازم است تا با سیم کارتی که پیش از شروع طرح رجیستری از آن استفاده می‌کردید؛ این کد دستوری را شماره‌گیری کنید. در ادامه باید عدد 4 را که مربوط به افزودن دستگاه جدید است شماره‌گیری نمایید. سپس باید شناسه‌ی دستگاه خود را، که پیش از این راه‌های رویت آن را معرفی کردیم؛ ارسال کنید. اگر شماره‌ای که با آن کد دستوری را اجرا نموده‌اید؛ پیش از شروع طرح رجیستری فعال بوده باشد؛ سامانه از شما می‌خواهد تا شناسه‌ی دوم موبایل‌تان را نیز وارد کنید.

بعد از اجرای این مراحل باید با شماره‌گیری عدد 1 صحت اطلاعات وارد شده را تایید نمایید. در ادامه، شناسه‌ یا شناسه‌های دستگاه شما برایتان نمایش داده خواهد شد. در نهایت عملیات با موفقیت پایان می‌یابد.

نکته‌ای قابل توجه آن است که در سامانه‌ی همتا، دستگاه شما با هر تعداد سیم کارتی که داشته باشد؛ تنها با یک شماره‌ی سیم کارت تحت مالکیت شما درآمده است. در صورتی که تلفن همراه شما دو سیم کارته است؛ باید توجه داشته باشید که بعد از افزودن شناسه‌ی دوم از طریق فرایندهای بالا نیز، در این سامانه شما با یک سیم کارت مالک دستگاه خود شناخته خواهید شد. بنابراین اگر در اسلات دوم (محل قرار گیری سیم کارت در کناره‌ی موبایل) سیم کارت دیگری غیر از آن شماره‌ای که در سامانه‌ی همتا با آن مالک دستگاه شناخته می‌شوید؛ قرار دهید؛ پیامک هشدار برایتان ارسال خواهد شد.

همانطور که در پیام هشداری که برایتان ارسال می‌شود بیان شده است؛ چنانچه این سیم کارت جدید حاصل خرید و فروش نبوده و مالک دستگاه یکی از سیم کارت‌های خود را وارد موبایل کرده است؛ نیازی به انجام اقدامی نیست.

 

منبع : سایت خرید و فروش آنلاین سیم کارت رندباز

 





:: برچسب‌ها: سیم کارت , خرید سیم کارت رایتل , سیم کارت اعتباری رایتل , رایتل , رندباز , سیم کارت دوم ,
:: بازدید از این مطلب : 658
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 خرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: